VANJSKE ROLETE

Vanjske rolete dolaze u visinama 137, 165, 180 mm. Izvedene su od aluminija. Imaju prednost pred nadgradnim roletama jer zauzimaju malo prostora za ugradnju. Također dobavljive su u bojama prema RAL karti.
Revizijski poklopac je uvijek izvana. Pogon vanjskih roleta može biti na gurtomat, kurbla ili elektromotor. Vanjska roleta ima opciju ugradnje rolo komarnika u kutiju.

kockica-product-shape

Lamele

Alu lamele se proizvode iz gotovih aluminijskih ploča, punjene su standardnom gustoćom pur pjene, sa perforacijom.

Zbog materijala moguć je velik izbor boja. Dobar je izolator, postojanost materijala prelazi 50g., dok kod boje koja se nanosi postupkom plastifikacije kvaliteta sjaja varira između 15 – 30 godina.

Standardna visina letvice je 39 mm te se mogu koristiti u većim širinama što je još jedna prednost nad PVC roletom osim znatno dužeg vijeka trajanja. U ponudi također imamo i letvice visine 45 mm.

kockica-product-shape

Classic line

Vanjsku vidljivu roletu (Classic line) moguće je ugraditi u bilo kojem trenutku jer se ugrađeno na fasadu. Veliki izbor kutija, profila i njihovih boja ispunit će sva vaša estetska očekivanja. Također nudimo savršenu kvalitetu pogona (gurtne, elektromotor, kurble) koji će osigurati udobnost korištenja. Poklopac kutije izrezan je pod kutom od 45 stupnjeva.

Classic line model odlikuje odlična toplinska izolacija. Rolete predstavljaju barijeru neželjenim gostima, a nakon djelomičnog spuštanja savršeno štite prostorije od prekomjerne sunčeve svjetlosti i grijanja. Uz osnovni model, postoji i verzija s mrežom protiv komaraca, koja štiti od nametljivih insekata, posebno tijekom ljetnih mjeseci.

Classic line je kod odabira vanjskih roleta najjednostavnije rješenje u tehničkom i ekonomskom pogledu. Veličina kutije ovisi o cijeloj visini rolete, odnosno plašta. To često određuje izbor načina instalacije. Spušteni otvor je dodatno zatvaranje otvora zgrade i istodobno je prepreka s izolacijskim svojstvima. Čvrsta poliuretanska pjena, koja ispunjava profile, dodatna je toplinska izolacija. Sloj zraka stvoren između spuštenog oklopa zaslona i prozora ili vrata otežava razmjenu topline između unutarnjeg i vanjskog okruženja. Omogućuje uštedu toplinske energije potrebne za grijanje prostorija, dok u vrućim danima štiti od prekomjernog zagrijavanja.

kockica-product-shape

Exlusive (podžbukna)

Vanjsku podžbuknu roletu (Exlusive) kao što i samo ime karakterizira, moguće je u potpunosti sakriti sa fasadom. Veliki izbor kutija, profila i njihovih boja ispunit će sva vaša estetska očekivanja. Također nudimo savršenu kvalitetu pogona (gurtne, elektromotor, kurble) koji će osigurati udobnost korištenja.

Exlusive rolete odlikuje odlična toplinska izolacija. Rolete predstavljaju barijeru neželjenim gostima, a nakon djelomičnog spuštanja savršeno štite prostorije od prekomjerne sunčeve svjetlosti i grijanja. Uz osnovni model, postoji i verzija s mrežom protiv komaraca, koja štiti od nametljivih insekata, posebno tijekom ljetnih mjeseci.

Osnovna prednost ovog modela je činjenica da se može instalirati bez povećanja prozorskih rupa i istodobno prikriti kutiju, zbog čega se postiže sjajan vizualni efekt. Pristup eventualnim servisima se osigurava revizijskim poklopcem u donjem dijelu.

kockica-product-shape

Round line

Vanjsku vidljivu roletu (Round line) moguće je ugraditi u bilo kojem trenutku jer se ugrađeno na fasadu. Veliki izbor kutija, profila i njihovih boja ispunit će sva vaša estetska očekivanja. Također nudimo savršenu kvalitetu pogona (gurtne, elektromotor, kurble) koji će osigurati udobnost korištenja. Poklopac kutije oblikovan je kružno.

Round line model odlikuje odlična toplinska izolacija. Rolete predstavljaju barijeru neželjenim gostima, a nakon djelomičnog spuštanja savršeno štite prostorije od prekomjerne sunčeve svjetlosti i grijanja. Uz osnovni model, postoji i verzija s mrežom protiv komaraca, koja štiti od nametljivih insekata, posebno tijekom ljetnih mjeseci.

Polukružni oblik poklopca kutije dat će prozoru elegantan izgled. Veličina kutije ovisi o cijeloj visini rolete, odnosno plašta. To često određuje izbor načina instalacije. Verzija s mrežom protiv komaraca učinkovito štiti sobu od insekata, kao i svih vrsta polena, lišća i prljavštine. Istodobno ne ograničava pristup zraka i dnevnoj svjetlosti.