O nama

Tvrtka Bellestra d.o.o. osnovana je sa ciljem i misijom proizvodnje visokokvalitetnih, pouzdanih i lijepih prozora i vrata za naše partnere.
Cilj nam je proizvodnja građevinske stolarije koja udovoljava i nadilazi trenutno postavljene europske standarde kvalitete, trajnosti i performansi prozora i vrata te se može reći da proizvodimo prozore i vrata za budućnost. Želimo surađivati sa pouzdanim i iskusnim partnerima koji znaju što žele i koji žele razvijati svoje poslovanje te traže pouzdanog partnera za dugoročnu suradnju. Mi Vam želimo pomoći na putu Vašeg rasta i razvoja poslovanja ukoliko i Vi želite isto.

Našu tvrtku odlikuje:

Kvaliteta

Svi materijali korišteni u proizvodnji nabavljaju se od svjetski poznatih i priznatih dobavljača materijala (Inoutic, Sigenia, Kristalglas). Svi strojevi korišteni u proizvodnji i obradi prozora i vrata su novi i rađeni po narudžbi za našu proizvodnju.

Stručnost

Djelatnici zaposleni u proizvodnji posjeduju višegodišnje iskustvo i znanje u obradi PVC profila i u radu na sklapanju elemenata kako bi konačni proizvod bio dugovječan, oku privlačan i funkcionalan u svakodnevnoj upotrebi.

Sigurnost

Kada birate naše proizvode ujedno birate iskustvo i znanje naših partnera u proizvodnji po vrhunskim svjetskim standardima. Kontinuiranim praćenjem tehnologije izrade naša rješenja smanjuje energetske gubitke, a okolini su prihvatljiva.

Garancija

Sukladno garanciji proizvođača materijala (okova, PVC profila, stakla, brave, kvake) prenosimo garanciju prema Vama.